Lansare oficiala a website-ului de echipamente si produse pentru utilaje din industrie, www.ave-intermed.ro


AVE Intermed, unul dintre cei mai eficienti furnizori locali, atat de anvelope si dispozitive pentru echipamente industriale si de constructii, cat si de echipamente laterale, anunta lansarea noului sau website, www.ave-intermed.ro. Cu un design modern si usor de utilizat, www.ave-intermed.ro ofera vizitatorilor un set complet de informatii despre produsele pe care le comercializeaza: anvelope reconstruite la cald, anvelope pentru stivuitoare, stivuitoare laterale, cabine pentru stivuitoare, redresori si baterii de tractiune.
 
Fiecare produs este prezentat in detaliu, avandu-se in vedere, atat  caracteristicile tehnice, cat si functionalitatile acestora. In acelasi timp, fiecarui produs ii este prezentat domeniul de utilizare, iar modalitatea in care este realizata aceasta prezentare faciliteaza vizitatorului alegerea produsului care se potriveste exact aplicatiei sale.

 
“www.ave-intermed.ro este unul dintre cele mai complete website-uri de echipamente si produse pentru  utilaje din industrie, din Romania. Prezentarea detaliata a produselor asigura informarea completa si exacta a vizitatorilor, permitandu-le acestora sa identifice cu precizie echipamentele si produsele pentru utilaje de care au nevoie”, declara Razvan POPESCU, Director General AVE Intermed.

“Pentru ca strategia noastra pune clientul pe primul plan, dincolo de prezentarea profesionista din cadrul www.ave-intermed.ro, pentru o informare mai detaliata, compania dispune de o echipa de consultanti comerciali care, datorita diverselor stagii de pregatire si a unei mari experiente acumulate in acest domeniu, pot furniza informatii suplimentare despre fiecare produs in parte. In plus, aceasta echipa de consultanti este sustinuta de o echipa de tehnicieni specializati, capabili sa ofere serviciile absolut necesare din aria echipamentelor si produselor pentru utilaje din industrie. Pentru a fi permanent la curent cu cele mai noi inovatii si tehnologii din domeniul industrial, AVE Intermed participa la toate targurile, expozitiile si conferintele din domeniu, din Romania, precum si la numeroase asemenea evenimente din strainantate, adauga Razvan POPESCU, Director General AVE Intermed.
 
 
Despre AVE Intermed
Ave Intermed, dealer in Romania pentru Marangoni (anvelope industriale si anvelope reconstruite la cald), ATIB Elettronica (redresori pentru baterii de tractiune), DFK Cab (cabine pentru stivuitoare), B&P (stivuitoare laterale) si Exide (baterii de tractiune) ofera, atat o gama completa de produse si echipamente, cat si serviciile de exceptie aferente acestora, printr-un sistem comercial si de service cu acoperire nationala.Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune