Servicii • Servicii anvelope stivuitoare

Servicii anvelope stivuitoare

SERVICII DE PRESARE/DEPRESARE

Ave Intermed dispune de 5 prese fixe la Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Brasov si Rm Valcea si de o presa mobila,  care pot interveni oricand la sediul companiei partenerului comercial.      

Detalii:      Presa Fixa        Presa Mobila 

CONSULTANTA

Pentru dimensionarea exacta a necesarului de anvelope aferente flotei de stivuitoare din cadrul companiei partenerului comercial Ave Intermed ofera consultanta gratuita asigurata de specialistii sai care, dupa o vizita efectuata la sediul partenerului comercial, va fi in masura sa  transmita oferta optima. Consultanta presupune identificarea tipului de anvelopa, dimensiunea anvelopei, profilul anvelopei.


TERMENE DE LIVRARE . STOCURI

Ave Intermed dispune de stocuri de anvelope in magaziile din filialele din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov si Rm Valcea  pentru care termenul de livrare este de maxim 3 zile, stocuri existente in depozitele din Europa cu termen de livrare de maxim 10 zile.  Pentru anvelope speciale termenul de livrare este de max. 30 zile lucratoare.

Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune