Termeni si conditii

Termeni si conditii


CONDITII DE UTILIZARE

SC AVE INTERMED SRL a construit un site internet gratuit la adresa www.ave-intermed.ro.  Site-ul  furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul prezentilor termeni si conditii, pe care sunteti rugati a-i citi cu atentie. Prin folosirea site-ului internet utilizatorul accepta sa fie legat de prezentii termeni si conditii si sa foloseasca site-ul intr-un mod corespunzator cu legislatia aplicabila.

Minorii nu au dreptul de a accesa continutul sau serviciile Site-ului care este adresat in exclusivitate adultilor. Totusi, in cazul in care minorii, folosesc serviciile mai sus mentionate SC AVE INTERMED SRL nu-si asuma nici un fel de responsabilitate. 
SC AVE INTERMED SRL va avea dreptul oricand sa corecteze, schimbe, modifice sau sa stearga oricare sau toti termenii si conditiile, sau sa impuna noi conditii sau termeni. Orice astfel de amendamente, schimbari, modificari, stergeri sau adaugari vor fi efective imediat cu notificare prin afisare pe Site.

Orice folosire de catre un Utilizator dupa o astfel de notificare va constitui acceptarea de catre utilizator a acestor schimbari, modificari, adaugari sau stergeri. SC AVE INTERMED SRL va avea de asemenea dreptul sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze folosirea unei parti sau in totalitate a Site-ului in orice moment, pentru orice motiv sau fara nici un motiv, si fara nici o notificare, sau obligatie.
Daca folosirea unui serviciu furnizat de Site este guvernat de termeni si conditii specifice, acesti termeni si conditii vor fi considerate ca fiind parte integrata a acestor termeni si conditii. In caz de conflict termenii si conditiile specifice sunt aplicabile.


LIMITAREA RASPUNDERII
Utilizatorul accepta ca folosirea Site-ului se face in totalitate pe propriul ei/lui risc si ca toate serviciile SC AVE INTERMED SRL, continutul si paginile de internet sunt furnizate "asa cum sunt", cu nici o promisiune sau garantie de nici un fel, fie expres fie implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la:
• orice garantie de neintrerupere a serviciilor de la ave-intermed.ro,
• disponibilitate, siguranta, integritate sau acuratete a informatiilor, serviciilor sale si continutului,
• titlu, comercializare sau potrivire pentru un anumit scop.
Aceasta renuntare la obligatii se aplica oricaror pagube cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cadere a liniei de comunicare, etc. Desi SC AVE INTERMED SRL va face eforturile necesare pentru a asigura siguranta continutului, utilizatorul ia la cunostinta faptul ca SC AVE INTERMED SRL nu poate exercita controlul asupra securitatii continutului care trece prin Site sau prin servicii si SC AVE INTERMED SRL exclude orice obligatie de orice fel pentru transmiterea sau primirea de continuturi de incalcare de orice natura. SC AVE INTERMED SRL nu este raspunzatoare pentru nici o defaimare, offensiva sau conduita ilegala a altor utilizatori sau terte parti si al caror risc revine in totalitate utilizatorului. SC AVE INTERMED SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar din folosirea Site-ului sau posibilitatea de folosire a Site-ului. SC AVE INTERMED SRL nu este responsabila in nici un fel pentru actiunile utilizatorilor sau tertelor parti si nu va fi raspunzatoare pentru nici un continut transmis, incarcat, descarcat, afisat sau creat de catre alti utilizatori sau terte parti.
Utilizatorul accepta sa compenseze in totalitate si sa nu considere SC AVE INTERMED SRL responsabil pentru si impotriva oricarei plangeri facuta de catre o terta persoana rezultand din folosirea serviciilor de telecomunicatie sau retelei de telecomunicatie si a internetului si a acestui Site de catre Utilizator si referitor la toate pierderile (fir directe, indirecte, ca o consecinta sau altfel), costuri, actiuni, proceduri, plangeri, daune, cheltuieli (inclusiv costuri si cheltuieli legale rezonabile), sau obligatii, suferite sau asumate direct de catre SC AVE INTERMED SRL ca o consecinta a incalcarii sau neobservarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.
Utilizatorul este obligat sa suporte toate cheltuielile si orice cheltuieli aditionale in legatura cu folosirea serviciilor de telecomunicatie SC AVE INTERMED SRL inclusiv acelea care pot fi percepute de catre furnizorul de telefonie si/sau internet al Clientului.


LEGATURI CU ALTE PAGINI DE INTERNET
Site-ul contine legaturi catre pagini de internet ale unor terte parti. Aceste legaturi sunt date Utilizatorului ca un avantaj, si SC AVE INTERMED SRL nu detine nici un control asupra site-urilor de acest fel. SC AVE INTERMED SRL nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri externe si nu sprijina si nu este responsabila pentru continutul lor, reclama, produsele, sau alte materiale de pe sau disponibile pe astfel de site-uri.


DREPTURI DE AUTOR SI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
SC AVE INTERMED SRL da utilizatorului posibiliatea sa acceseze Site-ul si sa-l foloseasca pentru uzul lui personal. Toate informatiile expuse, transmise sau continute pe Site, inclusiv dar nelimitandu-se la, meniuri, articole, texte, fotografii, ilustratii, muzica, clipuri audio si video, marci de fabricatie, marci de servicii sunt protejate de catre legile dreptului de autor si de proprietate intelectuala. Continutul este detinut de catre SC AVE INTERMED SRL, partenerii lui, autorizantii, furnizorii sau persoanele care publica anunturi. Utilizatorul poate folosi copii, sa distribuie si transmita continutul numai in masura in care aceasta se face ca parte a folosirii datelor personale ale utilizatorului Site-ului. Utilizatorul accepta sa nu modifice, publice, transmita, transfere, vanda, reproduca, distribuie, furnizeze, expuna, sau sa exploateze comercial in vreun fel orice continut sau sa incalce marca de fabricatie sau marca serviciului cuprinsa intr-un astfel de continut. Utilizatorul nu poate modifica in nici un fel continutul si marca de fabricatie, dreptul de autor sau orice alta notificare din copiile continutului.
Site-ul poate distribui continutul si informatii furnizate de catre parteneri si/sau terte parti. Toate si orice declaratie, oferte, pareri sau alte informatii sau continuturi exprimate de catre partenerii si/sau tertele parti mentionate sunt acelea ale respectivilor autori si nu ale lui SC AVE INTERMED SRL.


OBLIGATIILE UTILIZATORULUI
Utilizatorul este de acord, accepta si garanteaza ca va folosi acest site si serviciile in concordanta cu acesti termeni si conditii si intr-o maniera corespunzatoare si legala si numai in scopuri legale, si spre exemplu si nu ca o limitare, utilizatorul nu va:
• Folosi acest site pentru a dauna minorilor in nici un fel
• Primi, accesa sau transmite nici un continut care incalca legea drepturilor de autor si de proprietate intelectuala, incalca confidentialitatea, este pornografic, obscen, rasist, amenintator, ofensiv, defaimator sau altfel ilegal
• Transmite un continut electronic, inclusiv virusi, care vor cauza, sau este probabil ca vor cauza detrimente sau vor pagubi, in orice fel sistemul de calculator al SC AVE INTERMED SRL si/sau al altor utilizatori
• Intra in, nu va face cereri de trafic excesive, nu va furniza sau trimite mai departe serii de scrisori, corespondenta aruncata sau nesolicitata sau reclama neautorizata (spam) de orice fel, rezumate, concursuri, scheme piramidale sau sa se angajeze prin orice alt comportament intentionat sa inhibe ceilalti utilizatori de a utiliza acest site, sau orice alt site internet, sau care este altfel posibil sa pagubeasca sau sa distruga reputatia SC AVE INTERMED SRL sau reputatia unei terte parti.
• Divulga propria identitate sau pe cea a unei terte parti sau informatii sensibile in conversatii si mesaje afisate.
Utilizatorul ia la cunostinta ca el/ea a citit si accepta acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului de catre Utilizator se considera acceptarea acestor termeni si conditii.
Prin folosirea acestui site, utilizatorul este de acord sa compenseze, apere si sa nu faca raspunzator SC AVE INTERMED SRL pentru si impotriva oricaror pierderi, cheltuieli, pagube si costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, rezultand din incalcarea lui a prezentilor termeni si conditii.


DATE PERSONALE
SC AVE INTERMED SRL isi rezerva dreptul de a pastra si procesa datele personale ale utilizatorului, pe care SC AVE INTERMED SRL le colecteaza si primeste prin Site. Datele personale ale Utilizatorului pot fi folosite de catre SC AVE INTERMED SRL pentru a promova, sustine sau executa relatia de piata dintre SC AVE INTERMED SRL si utilizatori.

Datele dumneavoastra personale pot fi utilizate de catre SC AVE INTERMED SRL pentru a confirma comenzile dumneavoastra, a vi le notifica prin e-mail, mesaje text (SMS), posta sau alte modalitati de comunicare referitoare la actiunile viitoare si pentru dezvoltarea rapoartelor statistice, etc.
Datele dumneavostra personale pot fi transmise autoritatilor competente in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati competente in scopul executarii oricarei inspectii justificate conform legii.
Datele furnizate de catre clientii nostrii sunt strict confidentiale. SC AVE INTERMED SRL intelege fata de clientii sai sa foloseasca aceste date strict pentru relatii de afaceri intre client si SC AVE INTERMED SRL pe baza contractelor si aranjamentelor incheiate intre SC AVE INTERMED SRL si clientii sai.
Acest site include masuri de securitate impotriva pierderilor, modificarilor sau folosirii improprii a informatiilor aflate sub controlul nostru.

SC AVE INTERMED SRL intelege sa observe si sa respecte drepturile dumneavostra acordate de Legea 677/2001, si in baza cererii dumneavoastra scrise intelege sa: rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme, gratuit, datele colectate care nu sunt mentionate in Legea nr. 677/2001 la date anonime, cand se refera la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; si inceteaza sa proceseze datele dumneavoastra personale.

SC AVE INTERMED SRL confirma faptul ca se va supune drepturilor pe care vi le acorda Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date cu modificarile ulterioare, Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta precum si de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Printre aceste drepturi, gasiti mai jos (enumerarea este informativa nu completa):
• Dreptul de a solicita lui SC AVE INTERMED SRL sa confirme daca datele dumneavostra personale sunt sau nu procesate, gratuit pentru o cerere pe an;
• Dreptul de a solicita lui SC AVE INTERMED SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sa stearga, gratuit, datele furnizate pentru care procesarea nu se supune celor stipulate de Legea nr. 677/2001;
• Dreptul de a solicita lui SC AVE INTERMED SRL sa inceteze, gratuit, procesarea datelor personale. Dreptul de a cere lui SC AVE INTERMED SRL sa inceteze trimiterea de mesaje promotionale.
Orice astfel de solicitari/notificari vor fi datate, semnate si trimise de catre persoana inregistrata in baza de date prin e-mail la adresa office@ave-intermed.ro
SC AVE INTERMED SRL nu-si asuma nici o responsabilitate fata de utilizatori datorata unor scurgeri ale datelor lor cu caracter personal ca urmare a folosirii produselor si serviciilor unor terte parti care au avut loc prin acest Site. Toate raspunsurile utilizatorilor la orice votare organizata de catre SC AVE INTERMED SRL sunt inregistrate, analizate si comandate de catre SC AVE INTERMED SRL, care isi rezerva dreptul exclusiv de a exploata aceste date, care consta in dreptul de proprietate intelectuala al lui SC AVE INTERMED SRL.COOKIES
Un fisier cookie este un mic grup de date, care adesea include un identificator unic anonim, care este trimis catre browserul calculatorului dumneavoastra de pe un site internet si stocat pe hardul calculatorului dumneavoastra.
SC AVE INTERMED SRL foloseste fisierele cookie pentru urmatoarele scopuri: sa furnizeze utilizatorului continutul obisnuit, sa tina evidenta preferintelor utilizatorilor in asa fel incat sa estimeze paginile populare si folositoare, din motive statistice si de marketing. Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie, dar intr-un asemenea caz utilizatorul s-ar putea sa nu mai aiba acces la anumite pagini sau servicii.


LEGEA APLICABILA
Acest site internet (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista legaturi) este controlat de catre SC AVE INTERMED SRL. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site internet poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. SC AVE INTERMED SRL nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

DATE DE CONTACT
Pentru orice informatii referitoare la acest Site utilizatorii pot contacta serviciul clienti al SC AVE INTERMED SRL la Sediu Central BUCURESTI Bd. Timisoara nr.92, Sector 6 - 061327 , Cod Unic de Inregistrare 16000694,  Cod de Înregistrare în scopuri de TVA RO 16000694, nr. de ordine în  Registrul Comerãului Bucureßti J40/17219/2003, având contul bancar cu codul IBAN RO87INGB0000999901605083, Banca ING, Sucursala Cotroceni, capital social subscris si varsat 40000lei.


Tel:        021-4443558;  031-4059724
Fax:       031-4059725
e-mail: office@ave-intermed.ro
web:    www.ave-intermed.ro

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site internet si sa-l parasiti imediat. 
 

Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune