Stiri

17-10-2013 Prezentare Trelleborg

Echipa AVE Intermed va invita la prezentarea partenerului Trelleborg mai mult »


01-07-2010 AVE Intermed prelungeste PROMOTIA VERII

Ave Intermed prelungeste si amplifica "Promotia Verii" pe parcursul lunii iulie 2010. Astfel se mentine si se amplifica promotia pentru anvelope reconstruite (reconditionate la cald) si, in acelasi timp, in luna iulie 2010 in lista promotionala sunt incluse si avelope industriale. Promotie valabila in limita stocului disponibil. mai mult »


01-06-2010 Anvelope reconstruite la preturi promotionale

Ave Intermed lanseaza "Promotia Verii" pentru anvelope reconstruite (reconditionate la cald), promotie ce se va desfasura pe parcursul lunii iunie 2010, in limita stocului disponibil. mai mult »


12-04-2010 AVE Intermed participa la Targul Regional Transfrontalier de la Craiova

Targul Regional Transfrontalier, primul de acest gen organizat de Camera de Comert si Industrie Dolj, a reunit peste 50 de expozanti din judetele Olteniei, dar si din tari precum Bulgaria sau Serbia. Fiind unul din jucatorii importanti in domeniul serviciilor legate de industria utilajelor industriale, Ave Intermed a fost una din companiile expozante care si-au anuntat din timp participarea. mai mult »


Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune