Servicii • Presa mobila anvelope industriale

Presa mobila anvelope industriale


Presarea / depresarea anvelopelor pline de stivuitoare este oferita, contra cost, doar pentru cauciucurile solide achizitonate de la AVE Intermed SRL.

Serviciile de presare /depresare pentru anvelopele pline (cauciucuri pline) distribuite de AVE Intermed sunt realizate cu ajutorul a cinci prese fixe si o presa mobila.

Presa mobila pentru anvelope solide de stivuitoare (motostivuitoare sau stivuitoare electrice) este cantonata la sediul central din Bucuresti, tehnicienii AVE Intermed deplasandu-se, la cerere, in orice locatie indicata de client pentru inlocuirea anvelopelor.

In scopul optimizarii costurilor, cu efect imediat in diminuarea costurilor de transport suportate de clienti, deplasarea presei mobile se face in asa fel incat la un drum sa se furnizeze mai multor clienti serviciile de presare / depresare. Pentru ca aceasta optimizare a costurilor sa fie posibila este necesara programarea prealabila a operatiei, in asa fel incat dispecerii nostri sa poata deplasa presa mobila in cel mai scurt timp si la cel mai mic cost de transport posibil.

Cu ajutorul presei mobile se pot presa / depresa anvelope superelastice (cauciucuri pline) de la 8 Inch pana la 15 Inch. Pentru a beneficia de acest servicu, pe langa programarea prealabila, este necesara facilitarea racordarii presei mobile la o sursa de alimentare de 380V.
 

Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune