Compania

Compania

 

          Societatea AVE Intermed a fost infiintata in anul 2003, ca o companie cu capital romanesc integral privat. 

          Obiectul de activitate al companiei este strans legat de industria utilajelor industriale de ridicat si transportat ( electro si motostivuitoare si echipamente pentru depozite ) si al utilajelor pentru industria materialelor de constructii ( basculante, incarcatoare, camioane, etc ). In acest sens AVE Intermed ofera anvelope si roti pentru echipamente,  baterii de tractiune si redresorii aferenti, cabine pentru stivuitoare.

          Pentru a veni in sprijinul detinatorilor de utilaje pentru industria meterialelor de constructii ( basculante, incarcatoare, camioane etc. ) AVE Intermed si-a completat gama cu anvelope OTR Magna Tyres.
         
         Totodata AVE Intermed este dealer exclusiv in Romania pentru echipamente laterale B&P, venind astfel pe piata cu un produs care nu se gaseste in oferta dealerilor traditionali de stivuitoare.

         Ave Intermed
este organizata ca o retea natioanala de distributie si servicii cu sediul central in Bucuresti si filiale la Cluj Napoca, Timisoara, Brasov si Rm. Valcea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         Experienta anilor trecuti, ne recomanda ca un partener competent, care are ca prioritate, rezolvarea problemelor clientului.
         Echipa care ne ajuta sa fim in permanenta conectati la realitatile pietei, este formata din profesionisti, cu o practica indelungata in aceste activitati.

 Ave Intermed este dealer autorizat in Romania pentru urmatoarele companii :

         Magna Tyres ( Olanda )
               - anvelope industriale pentru stivuitoare
               - anvelope OTR 

         Trelleborg ( Suedia )
               - anvelope industriale pentru stivuitoare
               - anvelope OTR 

         Midac  ( Italia )
              - baterii de acumulatori de tractiune stivuitoare
              - redresori pentru acumulatori de tractiune
 
          ATIB Electtronica ( Italia )
               - redresori pentru baterii de acumulatori de  tractiune pentru stivuitoare
 
          DFK Cab ( Republica Ceha )

               - cabine pentru stivuitoare
               - dispozitive pentru stivuitoare

Pentru toate echipamentele si produsele comercializate de catre Ave Intermed  se asigura service si piese de schimb.

Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune