Parteneri • Magna Tyres

Magna Tyres

Magna Tyres Group este un producător olandez de anvelope industriale şi off-the-road (OTR), cu sediul în Waalwijk, Olanda şi în prezent se află într-un puternic proces de extindere în industria anvelopelor.

 
Activitatea companiei este axată pe producţia şi comercializarea de anvelope individualizate în întreaga lume.


Compania este reprezentată în 52 de ţări din întreaga lume.

Compania independenta a fost implicata de mai bine de trei decenii in productia si comercializarea de componente de calitate premium. Aceasta experienta a condus la o si mai mare extindere ulterioara a anvelopelor solide industriale si a anvelopelor pneumatice Magna si la extinderea ulterioara a anvelopelor Magna Radial si Bias OTR.
 
Magna Tyres Group a deschis gama de produse prin producţia de anvelope industriale pentru stivuitoare. În prezent compania a introdus o gamă completă de anvelope Solide, Pneumatice, Press-On, Skidsteer şi senile din cauciuc. Din 2006 a început în plin proces producţia de OTR radiale şi recent s-au instalat anvelope mai mari de tip OTR cu dimensiuni de până la 63 inci.
 
 
Incepand cu 01.03.2011, MAGNA TYRES este furnizorul standard pentru echipamentele HYSTER de mare tonaj.

(Hyster H25XMS-12, Hyster H22.00XM-12EC, Hyster H18.00XMS-12, Hyster H18.00XM-12EC, Hyster H16.00XMS-12)
Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune