Servicii • Servicii Baterii de tractiune

Servicii Baterii de tractiune

 

AVE INTERMED SRL poate livra orice tip de baterie de acumulatori de tractiune in configuratia solicitata de client.

Bateriile de tractiune sunt formate din elementi acumulatori, amplasati in cuve metalice protejate antiacid cu rezistenta de izolatie conform standardelor in vigoare, incarcati cu electrolit, gata de montat pe utilaj.

Contra cost asiguram: diagnosticare, reincarcare, egalizare baterii; refacere protectie antiacida si izolatie electrica cutii in baza unei evaluari prealabile, redresoare si orice accesoriu de exploatare (fise,cablori,dopuri,etc) .

.  

Pentru definirea unui anumit tip de baterie de tractiune este necesara indicarea capacitatii ( Ah / 5h ) de descarcare, precum si dimensiunile cuvei (L x l x h, in mm) in care se vor plasa elementii acumulatori. 
Functie de tensiunea de alimentare a motoarelor utilajelor (electrocarelor, electrostivuitoarelor, masinilor electrice autonome),  bateriile se compun dintr-un numar de celule acumulatoare ( 2V fiecare) care  inseriate  sa  asigure aceasta tensiune .

Se recomanda folosirea sistemelor de completare automata cu apa demineralizata si de amestec a electrolitului in functionare (poate asigura functionarea in doua schimburi fara reincarcare).

Pentru o exploatare usoara si prelungirea duratei de viata recomandam sistemul de completare centralizata cu apa demineralizata AQUAMATIC

Pentru regimuri de exploatare intense recomandam celule prevazute cu sistem de amestec AIRMIXIMG ce permite utilizarea in doua schimburi fara reincarcare. 

La predarea bateriilor de tractiune se asigura :

-          Scolarizarea personalului deservent
-          Chitul de mentenanta
-          Manualul de intretinere si exploatare

 

Ave Intermed asigura service de mentenanta. 

Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune