Parteneri • Trelleborg

Trelleborg

Trelleborg AB este un producator suedez de anvelope cu o experienta de peste 100 ani in productia de cauciuc si anvelope.

Din 1905 cand a inceput sa produca anvelope pentru biciclete si autovehicole, compania suedeza a continuat sa isi dezvolte tehnologiile si gama de produse ajungand ca in anii 1950 sa isi extinda activitatea si in alte tari din Europa.

In acest moment Grupul Trelleborg detine trei fabrici la nivel mondial ( USA, Sri Lanka si China ) operand in peste 45 de tari din lume, sistem comercial si de servicii in cadrul caruia activeaza un numar de peste 23.000 de angajati.

Trelleborg AB produce o gama completa de anvelope destinate echipamentelor si utilajelor care activeaza in cadrul celor mai importante sectoare de activitate precum echipamente de ridicat si transportat, utilaje din constructii, utilaje agricole, utilaje forestiere, utilaje de minerit.

 
   
 
Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune