Ave Intermed unic distribuitor in Romania pentru anvelopele Magna Tyres


AVE Intermed, unul dintre cei mai eficienti furnizori locali, atat de anvelope si dispozitive pentru echipamente industriale si de constructii, cat si de echipamente laterale, a devenit unic distribuitor in Romania al anvelopelor Magna Tyres (Olanda). Contractul a fost perfectat in luna iulie a acestui an si este valabil pe o perioada nedeterminata.

De peste 30 de ani, Magna Tyres produce si comercializeaza anvelope industriale si off road. Avantajul competitiv al anvelopelor Magna Tyres este dat, atat de utilizarea de materii prime si materiale de inalta calitate, cat si de customizarea acestora pentru a raspunde necesitatilor aplicatiilor speciale. Astfel, anvelopele Magna Tyres sunt ideale pentru echipamentele industriale, precum si pentru cele utilizate in constructii si in industria miniera.

“Experienta si expertiza companiei AVE Intermed pe piata locala de anvelope industriale a determinat reprezentantii Magna Tyres sa o aleaga ca unic distribuitor in Romania”, declara Razvan POPESCU, Business Developer AVE Intermed. “Cu o echipa bine instruita de consultanti comerciali si de tehnicieni specializati pe segmentul anvelopelor industriale, AVE Intermed prezinta, promoveaza si comercializeaza cele mai solide si fiabile game de anvelope si dispozitive pentru echipamente industriale si de constructii, la nivel mondial. Avem convingerea ca in cateva luni, echipa specializata AVE Intermed va reusi sa impuna pe piata din Romania, calitatea de exceptie a anvelopelor industriale si off road produse de Magna Tyres.", adauga Razvan POPESCU.

Despre AVE Intermed

Ave Intermed, dealer in Romania pentru Marangoni (anvelope industriale si anvelope reconstruite la cald), ATIB Elettronica (redresori pentru baterii de tractiune), DFK Cab (cabine pentru stivuitoare), B&P (stivuitoare laterale) si Exide (baterii de tractiune) ofera, atat o gama completa de produse si echipamente, cat si serviciile de exceptie aferente acestora, printr-un sistem comercial si de service cu acoperire nationala. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.ave-intermed.ro.

Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune