Servicii • Presa fixa anvelope stivuitoare

Presa fixa anvelope stivuitoare


Servicii de presare / depresare pentru anvelope industriale pline destinate atat stivuitoarelor (motostivuitoare sau stivuitoare electrice)  cat si electrocarelor sau platformelor portuare.

AVE Intermed va ofera,contra cost,  posibilitatea montarii anvelopelor achizitionate de la societatea noastra cu ajutorul celor 5 prese fixe, localizate in punctele noastre de service din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov  si Constanta.
 
Cu ajutorul presei fixe se pot monta cauciucuri solide cu dimensiuni cuprinse intre 8 si 20 de inchi, tehnicienii nostrii exectuand aceasta operatiune in cel mai scurt timp. Pentru a putea beneficia de acest serviciu, este recomandata o programare in prealabil.
 
Pentru situatiile in care deplasarea la una din presele noastre fixe nu se constituie intr-o solutie optima, AVE Intermed va poate pune la dispozitie, dupa o programare prealabila si presa mobila

Dispunem de personal calificat care poate executa in conditii de deplina siguranta, procesul de montare/demontare a anvelopelor pline, pe si de pe janta.
 
Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune