Servicii • ATIB Elettronica

ATIB Elettronica


CONSULTANTA  SI MONITORIZARE FLOTA

Pentru dimensionarea exacta a necesarului de redresori in functie de numarul de echipamente electrice existente in flota pertenerului comercial Ave Intermed ofera consultanta gratuita asigurata de specialistii sai care, dupa o vizita efectuata la sediul partenerului comercial, va fi in masura sa transmita oferta optima.

Cu ajutorul echipamentelor Atib Elettronica se poate asigura atat marirea duratei de viata a acumulatorilor cat si monitorizarea modului deintretinere, exploatare si incarcare a acestora.


SERVICE SI PIESE DE CHIMB

Prestatorul de service este organizat cu ateliere service si magazii de piese de schimb in Bucuresti, Cluj si Timisoara fiind capabil sa intervina in cel mult 48 de ore in cazul unor defectiuni.

In magaziile de piese de schimb se gasesc piesele necesare operatiilor de mentenanta aferente echipamentelor din fiecare zona ( Bucuresti, Cluj si Timisoara ).

Se asigura scolarizarea personalului deservent cu privire la modul de exploatare si intretinere zilnica.
Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune