Anvelope Basculante MAGNA TYRES

Anvelope Basculante MAGNA TYRES


Anvelope OTR RADIAL pentru basculante  -  MAGNA TYRES

Gama de anvelope radiale pentru basculante include urmatoarele modele: 

  Anvelope OTR Radiale MA02  -  MAGNA TYRES

Anvelopa radiala cu design proiectat special pentru incarcatoare si pentru dumpere articulate. Tractiune foarte buna pe nisip si noroi.
 
  Anvelope OTR Radiale MA04  -  MAGNA TYRES

Anvelopa radiala pentru basculante proiectata cu un model agresiv al benzii de rulare, care ofera tractiune maxima pe toate tipurile de suprafata
  Anvelope OTR Radiale MA06  -  MAGNA TYRES

Anvelopa pentru basculante proiectata pentru a asigura optimizarea tractiunii si disiparii de caldura. Banda de rulare cu durata mare de viata.

  Anvelope OTR Radiale MA09  -  MAGNA TYRES

Anvelopa radiala pentru dumpere, proiectata pentru a asigura disiparea optima a caldurii si durata de viata mare a benzii de rulare.

  Anvelope OTR Radiale MA10  -  MAGNA TYRES

Anvelope radiale cu profil E4 adancit suplimentar care ofera tractiune maxima pe toate suprafetele de rulare.Anvelope OTR BIAS pentru basculante -   MAGNA TYRES

Gama de anvelope Bias (diagonale) pentru basculante include urmatoarele modele:

  Anvelope OTR Bias MB420  -  MAGNA TYRES

Anvelopa diagonala pentru basculante cu profil adanc a benzii de rulare si durata mare de viata, ideala pentru suprafete acoperite cu pietris.
  Anvelope OTR Bias MB440  -  MAGNA TYRES

Anvelopa pentru transport pe drumuri grele. Profilul adanc si amprenta mare ale benzii asigura stabilitate si durata mare de utilizare.
  Anvelope OTR Bias MB460  -  MAGNA TYRES

Anvelopa pentru transport pe drumuri grele. Profilul adanc si amprenta mare ale benzii asigura stabilitate si rezistenta mare la taiere
  Anvelope OTR Bias MB480  -  MAGNA TYRES

Anvelopa pentru aplicatii de incarcare pe suprafete dificile. Rezistenta buna la uzura si la taiere.
  Anvelope OTR Bias MB560  -  MAGNA TYRES

Anvelopa pentru transport pe drumuri grele. Profilul adanc si amprenta mare ale benzii asigura stabilitate si durata mare de utilizare.
Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune