ProduseAnvelope OTR Magna TyresAnvelope Radiale • MA02 E3T(E4)


Anvelopele radiale
MAGNA TYRES sunt de calitate premium si acopera toate aplicatiile unde sunt necesare.
Astfel toate cauciucurile OTR radiale produse de MAGNA TYRES au indicele de sarcina minim "two stars" ceea mareste aria de utilizare a fiecarui model de anvelopa si, in acelasi timp, durata de viata a acestor anvelope pentru utilaje.

In cazul in care cauciucurile OTR standard nu se potrivesc perfect aplicatiei, se poate solicita ajustarea compozitiei anvelopelor pentru a se obtine un produs optim pentru aplicatia beneficiarului.

Gama de anvelope OTR radiale acopera in acest moment dimensiuni de la 20 de inch pana la 57 de inch si va fi extinsa, in viitorul apropiat, pana la dimensiuni de 63 de inch.

MA02 E3T(E4)


MA02 E3T(E4)Aceasta anvelopa este proiectata pentru utilizarea pe incarcatoare frontale, basculante articulate, buldozere si screpere. Profilul non-directional al benzii de rulare adancit suplimentar (E4) asigura tractiune si protectie sporita anvelopei.

Designul special al umarului anvelopei confera protectie marita flancului anvelopei si o flotatie superioara.

Compozitia benzii de rulare ofera o excelenta protectie la taiere si abraziune.


Utilizati legaturile de mai jos pentru a selecta toate anvelopele OTR produse de MAGNA TYRES in functie de aplicatie

 
anvelope basculante anvelope basculante articulate
anvelope gredere anvelope incarcatoare frontale
anvelope screpere anvelope utilaje miniere
anvelope buldozere anvelope macarale
anvelope stivuitoare anvelope reach stackere
Anvelopa radiala cu design special proiectat atat pentru incarcatoare frontale cat si pentru dumpere articulate.
 
Tractiunea acestei anvelope este foarte buna atat
pe nisip si noroi cat si pe suprafete dure.Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune