ProduseAnvelope OTR Magna TyresAnvelope Radiale • MA01 E3/L3


Anvelopele radiale
MAGNA TYRES sunt de calitate premium si acopera toate aplicatiile unde sunt necesare.
Astfel toate cauciucurile OTR radiale produse de MAGNA TYRES au indicele de sarcina minim "two stars" ceea mareste aria de utilizare a fiecarui model de anvelopa si, in acelasi timp, durata de viata a acestor anvelope pentru utilaje.

In cazul in care cauciucurile OTR standard nu se potrivesc perfect aplicatiei, se poate solicita ajustarea compozitiei anvelopelor pentru a se obtine un produs optim pentru aplicatia beneficiarului.

Gama de anvelope OTR radiale acopera in acest moment dimensiuni de la 20 de inch pana la 57 de inch si va fi extinsa, in viitorul apropiat, pana la dimensiuni de 63 de inch.

MA01 E3/L3


MA01 E3/L3
Anvelope cu profil multifunctional - E3/ L3 - si constructie radiala metalica.

Modelul agresiv non-directional al benzii de rulare ofera avelopei tractiune superioara pe suprafete de teren moale.

Compozitia benzii de rulare asigura acestui tip de anvelopa o protectie excelenta la taiere si abraziune.


Utilizati legaturile de mai jos pentru a selecta toate anvelopele OTR produse de MAGNA TYRES in functie de aplicatie

 
anvelope basculante anvelope basculante articulate
anvelope gredere anvelope incarcatoare frontale
anvelope screpere anvelope utilaje miniere
anvelope buldozere anvelope macarale
anvelope stivuitoare anvelope reach stackere
Performantele dovedite
pe toate terenurile pentru incarcatoare frontale, gredere ┼či dumpere articulate. Anvelope cu stabilitate mare si proprietati de auto-curatare.Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune