ProduseAnvelope OTR Magna TyresAnvelope Bias - Diagonale • MB300 E3/L3


Anvelopele diagonale MAGNA TYRES sunt de calitate premium si acopera toate aplicatiile unde sunt necesare.

In cazul in care cauciucurile OTR standard nu se potrivesc perfect aplicatiei, se poate solicita ajustarea compozitiei anvelopelor pentru a se obtine un produs optim pentru aplicatia beneficiarului.


MB300 E3/L3


MB300 E3/L3MB300 E3
Anvelope pentru screpere si basculante articulate care opereaza in conditii grele cum ar fi galerii din mine subterane, cariere, santiere de constructii. Profilul larg si voluminos al benzii  de rulare ofera o zona de contact  extinsa, marind astfel aderenta acestei anvelope, si totodata creste rezistenta la taiere. Uzura acestui tip de cauciuc este redusa asigurandu-se o durata crescuta de viata a anvelopei. Profilul benzii de rulare confera anvelopelor de acest tip proprietati de autocuratare.

MB300 L3
Anvelope pentru buldozere, incarcatoare frontale si excavatoare care trebuie sa opereze in conditii diverse de lucru. Combinatia dintre designul conventional al benzii de rulare si carcasa armata ofera acestor anvelope rezistenta sporita la taiere, o temperatura scazuta in cauciuc si o tractiune excelenta.

Utilizati legaturile de mai jos pentru a selecta toate anvelopele OTR produse de MAGNA TYRES in functie de aplicatie
 
anvelope basculante anvelope basculante articulate
anvelope gredere anvelope incarcatoare frontale
anvelope screpere anvelope utilaje miniere
anvelope buldozere anvelope macarale
anvelope stivuitoare anvelope reach stackere
Anvelope stivuitoare Trelleborg / Anvelope Industriale Magna Tyres / Anvelope OTR Magna Tyres / Anvelope OTR Trelleborg / Cabine pentru electro si motostivuitoare / Contact AVE / Formare Profesionala / Autorizare Stivuitoristi Prelungirea anuala a autorizatiei de stivuitorist / Reautorizarea la expirarea talonului de stivuitorist / Cursuri de calificare Stivuitoristi / Baterii de acumulatori pentru tractiune / Redresori baterii de tractiune / Incarcatoare baterii de tractiune / Servicii de presare-depresare anvelope solide / Presa fixa pentru cauciucuri pline / Presa mobila anvelope pline stivuitoare / Servicii Baterii de acumulatori de tractiune